HomeΚΟΣΜΟΣΔεν του άρεσε το κούρεμα και για αντίποινα κούρεψε τον κομμωτή

Δεν του άρεσε το κούρεμα και για αντίποινα κούρεψε τον κομμωτή

Ένα απίστευτο περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες σε κουρείο στην Ταϊλάνδη κάνει τον γύρο του κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φανερά εκνευρισμένος από το νέο του κούρεμα ένας άντρας πήρε άμεσα εκδίκηση από τον κομμωτή, κουρεύοντάς τον με τη μηχανή.

Το περιστατικό με τον Ρώσο τουρίστα σε κουρείο στην Πατάγια της Ταϊλάνδης κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου.

Ο τουρίστας μπήκε στο κουρείο και προσπάθησε να εξηγήσει το κούρεμα που θα ήθελε. Δεν μιλούσε όμως άπταιστα αγγλικά και κατέφυγε σε χειρονομίες για να εξηγήσει τι ακριβώς ήθελε.

Όταν είδε όμως το αποτέλεσμα του κουρέματος στον καθρέφτη ξέσπασε σε μια κρίση οργής. Άρπαξε τότε την κουρευτική μηχανή από τον πάγκο και έκοψε τα μαλλιά του κομμωτή που παρακολουθούσε σαστισμένος.

Ο τουρίστας καταγράφηκε από τις κάμερες τη στιγμή που χτυπούσε τις γροθιές του στον πάγκο, κάνοντας το προσωπικό και τους πελάτες να τρομάξουν, προτού αρχίσει να φωνάζει και να βρίζει τον 32χρονο Suphachai.

Δεν άργησε τότε να αρπάξει μια μηχανή και με γρήγορες κινήσεις να κόψει τα μαλλιά του κομμωτή πριν φύγει από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει για το κούρεμα.

«Θέλω να μου ζητήσει συγγνώμη»

Ο Supachai, ο οποίος δέχτηκε την απρόσμενη επίθεση, κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα και προσκόμισε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ελπίζει να λάβει μια συγγνώμη από τον Ρώσο τουρίστα που είναι ένας από τους πολλούς που κατακλύζουν την Ταϊλάνδη για να αποφύγουν τη στράτευση στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Αφού χτύπησε το τραπέζι, άρπαξε το κεφάλι μου, το τράβηξε προς τα κάτω και στη συνέχεια μου έκοψε τα μαλλιά.

Δεν ανταπέδωσα, αλλά ένιωσα θυμό. Σκέφτηκα διάφορες πιθανές συνέπειες αν αντιστεκόμουν. Φοβόμουν μήπως αντιμετωπίσω νομικές συνέπειες ή χάσω τη δουλειά μου. Έτσι επέλεξα να μην κάνω τίποτα.

Εργάζομαι ως κομμωτής εδώ και επτά χρόνια αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος δεν με σέβεται με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να μου ζητήσει συγγνώμη».

Ως αποτέλεσμα της πράξης του Ρώσου τουρίστα, ο Suphachai αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι του.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση