HomeΕΚΛΟΓΕΣΜ. Μαράκη – Μπελαδάκη: Οι εκλογές τελείωσαν, η σχέση μας παραμένει

Μ. Μαράκη – Μπελαδάκη: Οι εκλογές τελείωσαν, η σχέση μας παραμένει

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι εκλογές τελείωσαν, η σχέση μας όμως παραμένει», αναφέρει η Μαρία Μαράκη – Μπελαδάκη που ήταν υποψήφια στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη για την περιφέρεια Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

Οι εκλογές τελείωσαν, η σχέση μας όμως παραμένει!!!

Μια σχέση , εμπιστοσύνης, που κτίστηκε ισότιμα σε τούτο τον όμορφο προεκλογικό αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 6.908 πολίτες που με πίστεψαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Μπορεί να μην κατακτήσαμε τον απόλυτο στόχο μας, την εκλόγιμη θέση, όμως η εμπιστοσύνη και η αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου, πάντα θα με συνοδεύει και θα με εμπνέει.

Δώσαμε ΜΑΖΙ έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και ήθος. Συζητήσαμε τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας, τις δικές σας προτάσεις, τις δικές σας προτεραιότητες , που έγιναν και δικές μου.

Από την αρχή της καθόδου μου στην προεκλογική μάχη, σας είχα ενημερώσει ότι ΔΕΝ είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά μια γυναίκα, ενεργή πολίτης με ενδιαφέροντα στα ζητήματα της παιδείας, του πολιτισμού, της υγείας και της ανάπτυξης του νησιού μας.

Τούτα τα ενδιαφέροντα, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σας και ελπίζω να έχουμε πια δημιουργήσει μια παρακαταθήκη, επικοινωνίας και εμπιστοσύνης.

Συγχαίρω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την επανεκλογή του, καθώς  και όλους τους συνυποψήφιους μου, που συμπορευτήκαμε μαζί σε αυτήν την προσπάθεια.

Εγώ συνεχίζω στο φυσικό μου χώρο, της εκπαίδευσης και της ενασχόλησης με τα παιδιά και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, σε μία προσπάθεια άμβλυνσης των διακρίσεων και των αποκλεισμών. Είμαι περήφανη που έδωσα αυτόν τον όμορφο αγώνα, χωρίς να ξεχάσω ούτε μια στιγμή τις αρχές και τις αξίες που τόσα χρόνια διακονώ.

Είμαι σίγουρη ότι θα συναντηθούμε και πάλι!!

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Ελένη Μαράκη Μπελαδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση