HomeΕΚΛΟΓΕΣΝεκτάριος Σερμάκης – Πάμε μαζί για την Κρήτη!

Νεκτάριος Σερμάκης – Πάμε μαζί για την Κρήτη!

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 26ης Μαρΐου με τον συνδυασμό “Κρήτη η ζωή μας”¨του Σταύρου Αρναουτάκης, ο Νεκτάριος Σερμάκης, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

Μπαίνω και πάλι μπροστά για το καλό της Κρήτης μας!
Μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη συνεχίζουμε και την επόμενη τετραετία τον αγώνα μας για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Ενωμένοι και δυνατοί προχωρούμε όλοι μαζί και συγκροτούμε την «Εθνική Κρήτης», μια αξιόμαχη ομάδα στελεχών, πέρα και πάνω από κομματικές λογικές.

Με σχέδιο, τόλμη, δύναμη και αποφασιστικότητα υλοποιούμε το όραμα μας για την Κρήτη, έτσι όπως όλοι την ονειρευόμαστε. Η πίστη μου πως μπορούμε να κατακτήσουμε μια καλύτερη ζωή, με δυναμώνει και με κάνει να πιστεύω πως αξίζει να αγωνίζομαι.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και καλώ όλους εσάς να με τιμήσετε με την ψήφο σας, για να σας εκπροσωπήσω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Έχω την εμπειρία, τη γνώση και τη διάθεση να εργαστώ σκληρά προκειμένου αυτός ο τόπος να αποκτήσει αυτά που πραγματικά του αξίζουν.
Σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, γιατί «Η Κρήτη είναι η ζωή μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση