HomeΣΠΟΡΝίκκι Παπαβασιλείου: «Είναι δύσκολη τώρα η 2η θέση»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Είναι δύσκολη τώρα η 2η θέση»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη θεωρεί ότι η ομάδα του έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο, μετά το 1-1 με τον Ηρακλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλιώς τα περίμενε ο προπονητής του Εργοτέλη κι αλλιώς ήρθαν τα πράγματα το Σάββατο  στον αγώνα με τον Ηρακλή. Η ομάδα της Κρήτης δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρας της, παρότι προηγήθηκε στο σκορ και έτσι οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ισοπαλία με 1-1.

Γι’ αυτό και ο Νίκκι Παπαβασιλείου φάνηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, καθώς θεωρεί ότι οι πιθανότητες να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» τη 2η θέση, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, έχουν μειωθεί δραματικά.

«Χάσαμε μία χρυσή ευκαιρία για να διεκδικήσουμε την 2η θέση. Είμαι απογοητευμένος από το 1-1, καθώς μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σωστότερη διαχείριση και δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει», είπε αρχικά ο Παπαβασιλείου και έκανε έναν γενικότερο απολογισμό για τον Εργοτέλη:

«Αν διαχειριζόμασταν σωστά τα ματς φέτος θα μπορούσαμε χαλαρά την 2η θέση και ίσως και την 1η. Από την άλλη είμαι ευχαριστημένος από όλη την χρονιά, αφού υπάρχει εξέλιξη στην ομάδα.

Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, πήγαμε καλά στο Κύπελλο, διεκδικούμε με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας την 2η θέση. Υπάρχουν δυο όψεις. Είμαι απαιτητικός. Μου αφήνει μία πικρή γεύση. Είναι δύσκολη τώρα η 2η θέση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση