HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος;

Τι πρόκειται να δούμε στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος;

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Tου Ευθύμη Φασουλάκη

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όλες οι αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Από την μάχη της παραμονής έως αυτήν της εξόδου στην Ευρώπη, αλλά και την πιθανή ανάδειξη πρωταθλητή από αυτήν την αγωνιστική.

Με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα (Κυριακή στις 19:00) θα υπάρχει αγωνία και εναλλαγή συναισθημάτων για τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ας δούμε λοιπόν κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, με μια μικρή πρόβλεψη για την έκβαση της.

 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ :  Το σημαντικότερο παιχνίδι στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Λάρισα. Και αυτό, καθώς με νίκη, ο Δικέφαλος του Βορρά, στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας μετά από 34 χρόνια.

Η ΑΕΛ, είναι σε γενικές γραμμές αδιάφορη, αλλά δεν θα θέλει να χαριστεί στον αντίπαλό της που θα έχει και το άγχος που υπάρχει πάντα πριν από μια τέτοια μεγάλη στιγμή και ίσως να θέλει να του χαλάσει και την γιορτή.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, ξέρει ότι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα είναι το επιστέγασμα μιας εκπληκτικής χρονιάς και η αρχή έξαλλων πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι που θέλει να αρχίσει το συντομότερο δυνατό.

Πρόβλεψη: 2

 

Λεβαδειακός-Πανιώνιος: Μια ομάδα μόνο έχει ενδιαφέρον από το παιχνίδι αυτό στην Λιβαδειά και αυτή είναι ο γηπεδούχος Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί, θέλουν νίκη, περιμένοντας και το τι μέλλει γενέσθαι με την αναδιάρθρωση για να προσπαθήσουν να αναρριχηθούν ως το δυνατόν περισσότερο στην βαθμολογία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή του και το μόνο  που θα ήθελε από αυτό το παιχνίδι είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική του θέση.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός:  Αδιάφορο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη , καθώς ο Απόλλων είναι από καιρό υποβιβασμένος, ενώ ο Παναιτωλικός και έχει σωθεί και είναι πλέον εκτός διεκδίκησης πεντάδας.

Θα ναι ευκαιρία για δοκιμές και για τις 2 ομάδες ενόψει νέας χρονιάς, ενώ η σαφής ποιοτική υπεροχή του Παναιτωλικού, του δίνει το προβάδισμα για την νίκη.

Πρόβλεψη :2

 

Άρης-Ατρόμητος :  Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής,διεξάγεται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 5ος Άρης αντιμετωπίζει τον 4ο Ατρόμητο, σε μια αναμέτρηση που με νίκη των γηπεδούχων θα τους βρει ισόβαθμους στην βαθμολογία.

Ο Άρης επιπλέον με νίκη, εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την έξοδο στην Ευρώπη καθώς ο Παναθηναϊκός καραδοκεί αν και από ασφαλή απόσταση για την ώρα.

Αμφίρροπο παιχνίδι, με την πλάστιγγα να γέρνει προς την πλευρά των Κίτρινων χωρίς όμως να είναι σίγουρη η επικράτησή τους.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Λαμία- ΑΕΚ : Μια αναμέτρηση, πρόβα του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο και με τις ίδιες ομάδες θα διεξαχθεί στην Λαμία.

Η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που όμως θα δώσει ευκαιρία στην μεν Λαμία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην προσεχή αντίπαλο της και στην δε ΑΕΚ να συνεχίσει το καλό σερί εμφανίσεων των τελευταίων αγωνιστικών.

Δυνατή η Λαμία στην έδρα της ακόμα και με μεγάλες ομάδες, φορμαρισμένη η ΑΕΚ, το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο με την Ένωση να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Πρόβλεψη :Χ2

 

Ολυμπιακός-Ξάνθη :   Στο Καραϊσκάκη, θα διεξαχθεί μια αναμέτρηση που και για τις δύο ομάδες δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ η Ξάνθη για να κινδυνέψει, πρέπει να ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

Σίγουρα το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά και είναι ευκαιρία για την Ξάνθη να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία του για να πάρει κάποιον βαθμό που θα την κάνει να νιώθει σίγουρη για την παραμονή της.

Πρόβλεψη : 1

 

ΠΑΣ Γιάννινα- Αστέρας Τρίπολης : Ένα σπουδαίο ντέρμπι παραμονής θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες, ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Εν αναμονή των εξελίξεων με την αναδιάρθρωση, και οι 2 ομάδες βρίσκονται σε επικίνδυνη βαθμολογική θέση και θέλουν μόνο την νίκη για να αναρριχηθούν όσο γίνεται στην βαθμολογία.

Η δίψα των 2 ομάδων για βαθμούς και τα παραπλήσιας ποιότητας ρόστερ τους, δεν κάνει καμία από τις 2 ομάδες φαβορί για την νίκη.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

Παναθηναϊκός- ΟΦΗ : 

Κλείνουμε με μια αναμέτρηση που πάντα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο άδειο-λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ που καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια του για παραμονή.

Ο Παναθηναϊκός, θέλει την νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες του για την πεντάδα και για λόγους γοήτρου καθώς πάντα σε μια τέτοια αναμέτρηση είναι το φαβορί.

Ο ΟΦΗ, εν αναμονή όσων προανέφερα για το πόσες ομάδες υποβιβάζονται, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια του να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Ιδιαίτερη αναμέτρηση όπως πάντα ανάμεσα σε αυτές τις 2 ομάδες, αλλά ο ΠΑΟ είναι ξεκάθαρο φαβορί για την επικράτηση.

Πρόβλεψη : 1

 

Πρόκειται για μια αγωνιστική που μπορεί να μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για την πεντάδα, για τις 2 ομάδες που σίγουρα υποβιβάζονται αλλά και πρωταθλητή.

Σίγουρα λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής θα είναι γεμάτο αγωνία, δράση και εναλλαγή συναισθημάτων για τους ενδιαφερόμενους και το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση