HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου βρέθηκε ο Θοδωρής Νίνος

Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου βρέθηκε ο Θοδωρής Νίνος

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις».

Η επίσκεψη αποτελεί μέρος μια σειράς επαφών που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα και αποσκοπούν στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων αναφορικά με τους άξονες, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του ίδιου και της δημοτικής παράταξης πάνω σε ζητήματα κομβικής σημασίας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνου.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ομαλή εξέλιξη των έργων που εκτελούνται, ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με σημαντικά έργα υποδομών που εδώ και πολλά χρόνια είναι εκτός ατζέντας και αναπτύχθηκαν ζητήματα αναφορικά με την διασφάλιση της ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε τόσο στην αναγκαιότητα υλοποίησης του Περιφερειακού δρόμου του Ρεθύμνου, ως ένα έργο που θα αποσυμφορήσει την πόλη από τον κυκλοφοριακό φόρτο, μειώνοντας το μήκος των διαδρομών και διευκολύνοντας ποιοτικά και χρονικά την καθημερινότητα των πολιτών.

Συγχρόνως, συζητήθηκε το αναγκαίο έργο της διάνοιξης του περιφερειακού δρόμου που εξυπηρετεί τους οικισμούς του Βρύσινα, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και οι αναγκαίες άμεσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.

Ακόμη, τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν την υπό εξέλιξη ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Γεωργίου Πεταλιώτη και υπογραμμίστηκε η αστοχία της επιλογής της μη κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μίνως Αλεφαντινός, οι υπηρεσιακοί παράγοντες, Κατερίνα Καμηλάκη και Καλλιόπη Τζανακάκη, καθώς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Φανουργάκης, Γιώργος Βαλαρής, Ειρήνη Παπαδόσηφου, Σταύρος Μυλωνάς και όπως προαναφέρθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης Θοδωρής Νίνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση