HomePost ItΕκπρόσωποι των Ενώσεων εν ενεργεία στρατιωτικών Δυτικής Κρήτης στο δημαρχείο Ρεθύμνου

Εκπρόσωποι των Ενώσεων εν ενεργεία στρατιωτικών Δυτικής Κρήτης στο δημαρχείο Ρεθύμνου

Τι συζήτησαν με τον δήμαρχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης είχε το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου 2024 εθιμοτυπική συνάντηση με εκπροσώπους των ενώσεων εν ενεργεία στρατιωτικών της δυτικής Κρήτης.

Ειδικότερα, δέχθηκε στον γραφείο του τον Πρόεδρο της Ένωσης Εν Ενεργεία Στρατιωτικών Ρεθύμνου, υπολοχαγό κ. Πολυχρόνη Πλουσή, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Εν Ενεργεία Στρατιωτικών Χανίων και Τομεάρχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Εν Ενεργεία Στρατιωτικών, Λοχαγό κ. Νικόλαο Μαρινάκη, τον Τομεάρχη Πολιτισμού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Εν Ενεργεία Στρατιωτικών, Ανθυπασπιστή της Π.Α. κ. Πέτρο Τσούκα και τον Ανθυπολοχαγό, κ. Νικόλαο Λιονή.

Οι εκπρόσωποι των ενώσεων στρατιωτικών είχαν μια ιδιαίτερα χρήσιμη συζήτηση με τον Δήμαρχο Ρεθύμνης που αφορούσε κυρίως την Στρατιωτική Λέσχη Ρεθύμνου. Τέθηκαν θέματα λειτουργικά και αισθητικά της κτιριακής εγκατάστασης αλλά και διευθέτησης κυκλοφοριακών θεμάτων που καταγράφονται στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το στεγαστικό πρόβλημα των εν ενεργεία Στρατιωτικών, ζήτημα που απασχολεί και άλλους εργαζόμενους, κυρίως στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης. Επίσης αναπτύχθηκαν ιδέες και προτάσεις για συνέργειες σε θέματα ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ο κ. δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα θέματα που του αναπτύχθηκαν, συζήτησε με τους στρατιωτικούς προτεινόμενες λύσεις και συμφώνησαν ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή δώρων και ευχών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση