HomeHL-Sports«Ανάσα» για Ηρόδοτο η νίκη επί της διαλυμένης Σπάρτης

«Ανάσα» για Ηρόδοτο η νίκη επί της διαλυμένης Σπάρτης

Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν με 4-1 απέναντι στους Λάκωνες, που ξεκίνησαν το ματς με 10 παίκτες, και ελπίζουν στην παραμονή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου δεν αποκαλείται το παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής  στη Νέα Αλικαρνασσό και βρήκε τον Ηρόδοτο νικητή με 4-1 επί της Σπάρτης, στο πλαίσιο της 26ηςαγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται υπό… διάλυση, καθώς παρατάχθηκαν με 10 παίκτες στο παιχνίδι. Πριν την έναρξη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αισθάνθηκε άσχημα και έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Με την επικράτηση αυτή, πάντως, ο Ηρόδοτος έφτασε τους 28 βαθμούς και πλησίασε στον έναν πόντο τα Τρίκαλα, που είναι στην 12η θέση, η οποία χαρίζει την παραμονή και για του χρόνου στη FootballLeague.

Δεν έφτανε ο… ηρωισμός

Παρότι η Σπάρτη ξεκίνησε με αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες της αγωνίστηκαν με… ηρωισμό, αλλά αυτό δεν έφτανε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την μπάλα στα πόδια τους και προσπάθησαν να την κρατήσουν, αλλά στο 8ο λεπτό ο Αγγελόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η αντίδραση ήταν άμεση, όταν στο 12’ ο Καινούριος κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-1 για τους Λάκωνες. Φαινόταν, όμως, πως ήταν θέμα χρόνου να ξεφύγει ο Ηρόδοτος στο σκορ.

Η πίεση ήταν συνεχής και δημιουργούνταν συνεχώς φάσεις μέχρι που ο Μπαρέττας στο 28’ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1. Στο 40’ ο Αγγελούδης με πλασέ έκανε το 3-1, μετά την ασίστ του Ηλιάδη.

Όλα τελείωσαν στο 62’, όταν ο Σιαλμάς με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το 4-1 και έπειτα οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν σε πάσες, χωρίς να θέλουν να διασύρουν περαιτέρω την Σπάρτη, η οποία είναι προτελευταία με 18 βαθμούς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λυρώνης): Κασμερίδης, Γιαλούσης, Γραικός (58′ Σιαλμάς), Χατζηλιάδης, Ζιώγας, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μπαρέτας, Ηλιάδης, Γκούφας, Αγγελούδης

ΣΠΑΡΤΗ (Βάλης): Σφέτσος, Καλούσης, Φραγκούλης, Μαρσέλ, Τιέντσε, Τουρέ, Ζαχαριουδάκης, Δανδάκος, Καινούργιος, Φόμο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση