HomeHL-SportsΨυχωμένο «διπλό» για τον Απόλλωνα Πόντου

Ψυχωμένο «διπλό» για τον Απόλλωνα Πόντου

Οι Πόντιοι με γκολ στο 93' επικράτησαν εκτός έδρας με 1-0 του Ηροδότου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Απόλλων Πόντου την Τετάρτη  έφυγε με ένα σπουδαίο «διπλό» από την έδρα του Ηροδότου, επικρατώντας
με 1-0. Με 13 παίκτες στην αποστολή τους οι φιλοξενούμενοι
Το νικητήριο γκολ για τους Πόντιους σημειώθηκε στο τρίτο λεπτά των καθυστερήσεων, με το συγκρότημα του Καλαϊτζίδη να φτάνει τους έξι βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Μάλιστα, αυτό το «τρίποντο» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους νικητές, αφού στην αποστολή τους είχαν μόλις 13 ποδοσφαιριστές, καθώς η ομάδα ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλων Λάρισας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ο Γιαλούσης, μετά από σέντρα του Φραγκουλάκη, έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στη συνέχεια έπεισε ο ρυθμός του αγώνα και εκεί που φαινόταν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, στις καθυστερήσεις είχαμε την… ανατροπή.

Συγκεκριμένα, στο 90+3′ ο Καλαϊτζίδης με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε την μεγάλη νίκη στον Απόλλωνα Πόντου, η οποία ήρθε με πολύ ιδρώτα και ψυχή από την ομάδα της Καλαμαριάς.

Από την άλλη, ο Ηρόδοτος δεν μπόρεσε να συνεχίσει την έως τώρα εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα και γνώρισε μία ήττα που δεν ήταν στο… πρόγραμμα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβιδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Μασάδο, Αυγενικού (46′ Αμαραντίδης), Σμυρλής (74′ Κωνσταντινίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (46′ Κύρκου), Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Δαλιανόπουλος, Σαμαράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση