HomeHL-SportsΕργοτέλης Αιγινιακός 4-1

Εργοτέλης Αιγινιακός 4-1

Τεσσάρα στο ρελαντί ο Εργοτέλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Eύκολο έργο είχε ο Εργοτέλης την Τετάρτη, κερδίζοντας στο Παγκρήτιο με 4-1 τον Αιγινιακό για την 24η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Έτσι, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έφτασε τους 37 βαθμούς, όντας μαζί με την Κέρκυρα και τον ΑΟΧ-Κισσαμικό στην 6η θέση, με τους «κυανόλευκους» από την πλευρά τους να περιμένουν απλώς το μοιραίο, τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική δηλαδή.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Μανουσάκης στο 4′ από ευνοϊκή θέση πλάσαρε και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 25′, όταν ο Πιαστόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 27′ ο Μανουσάκης σούταρε και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, επτά λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος σκόραρε για την ομάδα του Τζεμ Καρατζά, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με τον Έφορντ στο 44′ να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ ύστερα από σέντρα του Κουατένγκ από δεξιά.

Στο β’ ημίχρονο αρκούσε ένα… εκρηκτικό τρίλεπτο για τους Ηρακλειώτες ώστε να φτάσουν στο 3-0, με τον Ροβίθη στο 69′ να γράφει το 2-0 αξιοποιώντας την παράλληλη σέντρα του Έφορντ.

Στο 72′ ο Μανουσάκης με σουτ νίκησε τον Καραγκιόζη, στο 83′ ο Σοφιάνης με σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 3-1 κι ενώ η μπάλα με ένα γκελ ξεγέλασε τον Κατσιμήτρο, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Έφορντ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 90′.

Ο Μπαχανάκ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τοπαλίδη, με τον Αμερικανό άσο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπακογιάννης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Νιδριώτη και Νικολάου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (66′ Οικονόμου), Μαζουλουξής, Μπρους, Τσέλιος, Γροντής (52′ Ροβίθης), Μανουσάκης, Κουατένγκ (59′ Κατσούρρι), Έφορντ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης Σ., Στάνιτς, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Βλαχομήτρος (74′ Ζαννάκης), Πιαστόπουλος (90′ Τοπαλίδης Ι.), Κούστα, Έππας (61′ Σοφιάνης), Παπαδόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση