HomeHL-9Από την Ιεράπετρα στο ΠΑΓΝΗ ο ηλικιωμένος πεζοπόρος

Από την Ιεράπετρα στο ΠΑΓΝΗ ο ηλικιωμένος πεζοπόρος

Είχε στηθεί επιχείρηση για τη διάσωσή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε για περαιτέρω νοσηλεία ο ηλικιωμένος Ολλανδός, ο οποίος κινδύνευσε χθες το μεσημέρι στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας κι ενώ έκανε πεζοπορία με τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι των Ολλανδών περιηγητών ξεκίνησε τη βόλτα του στους ορεινούς όγκους της περιοχής, ωστόσο, γύρω στις 2 το μεσημέρι ο 60χρονος άνδρας ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Η σύζυγός του που αντιλήφθηκε ότι έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας, κάλεσε τις αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τη διάσωση του ηλικιωμένου άνδρα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, εθελοντές, αστυνομικοί και διασώστες εντόπισαν τον 60χρονο ασθενή στο σημείο που είχε υποδείξει η σύζυγός του και κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την επιχείρηση. Ο ηλικιωμένος Ολλανδός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας αρχικά, με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Ωστόσο οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μετακίνησή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, πράγμα το οποίο και έγινε. Ο 60χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στο ΠΑΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση