HomeHL-9Πότε απολογούνται για την επίθεση στον Αμερικανό στρατιωτικό

Πότε απολογούνται για την επίθεση στον Αμερικανό στρατιωτικό

Πήραν προθεσμία για αύριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι επτά συνολικά συλληφθέντες που φαίνεται πως εμπλέκονται στην υπόθεση της συμπλοκής των Ασιτών με θύμα έναν Αμερικανό πολίτη, στρατιωτικό στο επάγγελμα που υπηρετεί στην Αμερικανική Βάση της Σούδας.

Οι επτά συνελήφθησαν χθες μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσαρά και πρόκειται για τέσσερις ενήλικες, δύο ανήλικες κι έναν γονέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας άσκησε στους τρεις ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία ενώ αναμένεται να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι νεαροί φέρονται να σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση της συμπλοκής στις Ασίτες που είχε λάβει χώρα το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου.

Για ασήμαντη αφορμή, μόνο και μόνο επειδή απηύθυνε τον λόγο σε κάποιον από τους φερόμενους ως δράστες ο ανυποψίαστος Αμερικανός που είχε βρεθεί στην περιοχή με την παρέα του για εκδρομή, δέχθηκε ανελέητη επίθεση, καθώς οι νεαροί τον γρονθοκόπησαν, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον χτύπησαν με κατσούνα.

Ο τραυματισμένος στρατιωτικός είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση