HomeHL-9Επτά συλλήψεις για τη συμπλοκή με θύμα έναν Αμερικανό στρατιωτικό

Επτά συλλήψεις για τη συμπλοκή με θύμα έναν Αμερικανό στρατιωτικό

Συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποτελεσματική ήταν η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε σήμερα από την τοπική ΕΛ.ΑΣ σε διάφορες περιοχές της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στη Μεσαρά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση της συμπλοκής των Ασιτών με θύμα έναν Αμερικανό πολίτη, στρατιωτικό στο επάγγελμα που υπηρετεί στην Αμερικανική Βάση της Σούδας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης σημειώθηκαν αρκετές προσαγωγές υπόπτων, οι οποίες εξελίχθηκαν σε έξι συλλήψεις νεαρών ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, και στη σύλληψη ενός εβδόμου, κηδεμόνα του ενός ανηλίκου που παραπέμπεται για παραμέληση εποπτείας.

Οι έξι νεαροί φέρονται να σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση της συμπλοκής στις Ασίτες που είχε λάβει χώρα το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου.

Για ασήμαντη αφορμή, μόνο και μόνο επειδή απηύθυνε τον λόγο σε κάποιον από τους φερόμενους ως δράστες ο ανυποψίαστος Αμερικανός που είχε βρεθεί στην περιοχή με την παρέα του για εκδρομή, δέχθηκε ανελέητη επίθεση, καθώς οι νεαροί τον γρονθοκόπησαν, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον χτύπησαν με κατσούνα.

Ο τραυματισμένος στρατιωτικός είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση