HomeΣΠΟΡΗρόδοτος Ηρακλής 1-1 στη Νέα Αλικαρνασσό

Ηρόδοτος Ηρακλής 1-1 στη Νέα Αλικαρνασσό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα βαθμολογική απώλεια κατέγραψε ο Ηρακλής, μένοντας την Κυριακή  στο εκτός έδρας 1-1 με τον Ηρόδοτο για τη 16η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Έτσι, η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα παραμένει πολύ μακριά από την κορυφή και προφανώς με τέτοια αποτελέσματα δεν μπορεί να ονειρεύεται την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα, μετρώντας 22 βαθμούς στην 7η θέση, μαζί με τη Δόξα Δράμας.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι με 17 βαθμούς μοιράζονται τη 12η θέση με τα Τρίκαλα, παίρνοντας έναν ακόμη πολύτιμο πόντο για την παραμονή.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ντούνης στο 15′ έπιασε ένα σουτ και ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε.

Από πλευράς Κρητικών, το σουτ του Σιαλμά στο 19′ ήταν αδύναμο και ο Κάχριμαν το εξουδετέρωσε δίχως δυσκολίες.

Στο 26′ ο γκολκίπερ των Θεσσαλονικέων ήταν στη σωστή θέση αποκρούοντας το καλό σουτ του Γκούφα, ενώ στο 43′ ο Ξενοδόχοφ σταμάτησε το πλασέ του Νιαμπουγιού.

Στο 53ο λεπτό ο Νιαμπουγιού έκανε την προβολή από πλεονεκτική θέση και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, με τον Μπορίκο να ανατρέπεται από τον Γιαλούση στο 58′ και ένα λεπτό αργότερα ο Κλέιτον ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1.

Η απάντηση των Κρητικών ήρθε στο 70′ με υπέροχο γυριστό σουτ του Σιαλμά και τον Κάχριμαν να μην μπορεί να αντιδράσει, για να διαμορφωθεί το 1-1.

Στο 73′ ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε το σουτ του Ορφανίδη κι ένα λεπτό αργότερα ο Σιαλμάς λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά το σουτ που επιχείρησε.

Στο 79′ πάλι ο Σιαλμάς απείλησε και ο Κάχριμαν έδειξε τα αντανακλαστικά του, ενώ στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ο Ρόβας για λογαριασμό του Ηρακλή σούταρε στο 90+1 και η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντάουλας του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τον Οικονόμου του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής και την Κομισοπούλου του Συνδέσμου Χανίων.

Κίτρινες: 41′ Νύκταρης, 58′ Γιαλούσης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ανδρέου, Παπαγγελής, Νύκταρης, Μουκίδης, Μπαρέττας, Ηλιάδης (64′ Αγγελούδης), Γιαλούσης, Σιαλμάς (86′ Πίντο), Γκούφας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κάχριμαν, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Κλέιτον, Καζναφέρης (80′ Ρόβας), Καθάριος (63′ Ορφανίδης), Μπορίκο (88′ Πτηνόπουλος), Νιαμπουγιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση