HomeHL-SportsΓιώργος Λυρώνης: «Μας αποσυντόνισε το γρήγορο γκολ»

Γιώργος Λυρώνης: «Μας αποσυντόνισε το γρήγορο γκολ»

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Ηρόδοτου μετά την ήττα από την Παναχαϊκή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

εν κατάφερε ο Ηρόδοτος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Δευτέρας  με την Παναχαϊκή, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Λυρώνης στάθηκε στο γρήγορο γκολ των Αχαιών το οποίο, όπως υποστήριξε, αποσυντόνισε τους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τις μεταγραφές, αποκάλυψε πως θα γίνουν άλλες 2-3 προσθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ηρόδοτου:

«Τo παιχνίδι σήμερα είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που πετύχαμε επί του Αιγινιακού, θέλαμε να μπούμε καλά στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε.

Δυστυχώς δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα σχεδιάσαμε γιατί δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μας αποσυντονίσει, να μας βγάλει απο τα νερά μας και να μην έχουμε την εικόνα που ήθελα εγώ και τα παιδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, γιατί παίζαμε στο μισό γήπεδο την Παναχαϊκή, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε την ήττα.

Εγώ από την μεριά μου θέλω να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου τουλάχιστον για την προσπάθεια που κάνανε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό το ματς τελείωσε αλλά θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε η τύχη που δεν ήταν σήμερα μαζί μας κάπου αλλού θα μας ευνοήσει».

Για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες στον Ηρόδοτο: «Σίγουρα θα κάνουμε ακόμη 2 με 3 μεταγραφές και να δούμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση