HomeHL-SportsΣυνεχίζονται οι υψηλές πτήσεις του Πλατανιά, 2-0 τα Τρίκαλα στα Περιβόλια

Συνεχίζονται οι υψηλές πτήσεις του Πλατανιά, 2-0 τα Τρίκαλα στα Περιβόλια

Πλατανιάς Τρίκαλα 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταθερά πλασαρισμένος στο γκρουπ των πρωτοπόρων της Β’ Εθνικής παραμένει με το σπαθί του ο Πλατανιάς.

Η ομάδα των Χανίων επικράτησε δίκαια με 2-0 και των Τρικάλων στα Περιβόλια το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της FootballLeague, έφτασε τους 15 βαθμούς και πέρασε δεύτερος αναμένοντας τα κυριακάτικα ματς των υπολοίπων…

Από την άλλη πλευρά το δράμα του ΑΟΤ συνεχίζεται και δεν άλλαξε ούτε στην επίσημη πρεμιέρα με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο… Τα αγωνιστικά χάλια, για μια ομάδα που ωστόσο έχει καλό υλικό δεν λένε να σταματήσουν, κατρακύλα δίχως όριο.

Έτσι ενώ για τους γηπεδούχους βγαίνει μια μοσχοβολιά (στο γήπεδο των Περιβόλιων κιόλας) οι φιλοξενούμενοι μόνο… μπόχα αφήνουν προς τα έξω σκορπώντας προβληματισμό φτάνοντας πλέον στην τελευταία θέση μαζί με τον Αιγινιακό στους τρεις μόλις πόντους!

Βέβαια είναι αλήθεια ότι ο ΑΟΤ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και για 15’ ήταν πιο επικίνδυνος…

Αυτή η φόρα των Θεσσαλών, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ και ο Πλατανιάς στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη του στα αντίπαλα καρέ προηγήθηκε με το γκολ Νίλι με κεφαλιά στο 27’.

Αυτό ήταν… Εν συνεχεία οι Κρητικοί έλεγχαν το ματς πλήρως, τα Τρίκαλα απογοητεύτηκαν και λίγο έλειψε να προηγηθούν με 2-0 πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, πάντως, δεν άργησε, αφού ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου όταν στο 48’ ο Μπιανκόνι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εν συνεχεία ο Πλατανιάς έκανε σωστή διαχείριση και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου με εξαίρεση ένα δοκάρι στο 89’, που είχε ο ΑΟΤ σε φάουλ του Τριανταφυλλάκου.

Καλύτεροι από ντους νικητές οι Νίλι, Μπιανκόνι και Ουές, ενώ από τους ηττημένους η φιλοτιμία του Γκόλια και οι αποκρούσεις του Ταΐρη (δεν έχει ευθύνη στα γκολ) δεν έφταναν…

Διαιτητής ήταν ο Κολύτας (Λασιθίου) με βοηθούς τους Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής) και τέταρτο τον Γκαμάρη (Αθηνών).

Κίτρινες: 53’ Παπανικολάου, 69’ Νίλι – 32’ Γιουκαρής, 81’ Συριόπουλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Ουές, Μποσέτι, Τσαμούρης, Σινγκ (82’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπανικολάου (73’ Πουρζίδης), Μπιανκόνι (88’ Λάζιτς), Νίλι, Κόρτσαμ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (83’ Τριανταφυλλάκος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Γκουγκούδης (64’ Νιάρος), Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (52’ Γκατσολάρι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση