HomeHL-Greece«Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί» – Τι λένε για τον 46χρονο πατροκτόνο η θεία και ο γαμπρός του θύματος

«Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί» – Τι λένε για τον 46χρονο πατροκτόνο η θεία και ο γαμπρός του θύματος

Νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα με δράστη έναν 46χρονο και θύμα τον ίδιο του τον πατέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το έγκλημα που έγινε στα Τρίκαλα, όπου ο γιος σκότωσε και διαμέλισε τον πατέρα του. Φίλος του δράστη ανέφερε «Τον δράστη τον ήξερα καλά, καφέ πίναμε, γείτονας ήταν. Τι να σου πω τώρα αυτό ήταν ακραίο πώς προέκυψε τι και πως, δεν μπορώ να ξέρω».

Για τον 46χρονο μίλησε και η θεία του που ανέφερε πως είναι ένα καταπιεσμένο παιδί, το οποίο είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του. Ανέφερε συγκεκριμένα, «Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από την κηδεία της μητέρας του και μετά».

«Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί»

Η θεία του ανέφερε στο STAR, ότι «Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και το είχε όλο μη και μη. Είχε αδυναμία στην μαμά του. Πέθανε η μάνα του, την αγαπούσε πολύ. Τώρα τι του έφταιγε, ποιος ξέρει; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από την κηδεία της μητέρας του και μετά. Θα πάει στο ψυχιατρείο. Τόσο μίσος; Τόσο;»

Στην συνέχεια, ο γαμπρός του 77χρονου θύματος ανέφερε ότι ο 46χρονος δράστης «Ήταν γλυκό παιδί. Ό,τι ήθελες το έκανε. Είχαν καυγαδάκια χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβη. Πώς φτάσανε σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο πατέρας του τον μάλωνε συνέχεια. Το παιδί μεγαλώνοντας, σιγά-σιγά ήθελε να πάρει το μαγαζί. Ό,τι έλεγε το παιδί, ήταν αντίθετος ο πατέρας. Δεν άφηνε το παιδί να πάρει πρωτοβουλίες», ανέφερε ο γαμπρός του 77χρονου στο STAR.

Τι ανέφερε φίλος του πατροκτόνου

Ένας από τους φίλους του 46χρονου δράστη μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη». Αρχικά, ανέφερε «Είναι καλό παιδί και ο δράστης και το θύμα. Τον ήξερα, γνωριζόμαστε χρόνια. κατασκεύαζαν καρέκλες, νοίκιαζαν καρέκλες σε πανηγύρια, γάμους.

Τώρα το πώς έγινε, τι να πω. Έχουμε «μείνει» και εμείς έχουμε πάθει σοκ. Τον δράστη τον ήξερα καλά, καφέ πίναμε, γείτονας ήταν. Τι να σου πω τώρα αυτό ήταν ακραίο πώς προέκυψε τι και πως, δεν μπορώ να ξέρω».

Ερωτηθείς ο φίλος του δράστη για το αν είχε διαφωνίες με τον πατέρα του, απάντησε «Όχι. Αν κάπως αυτοί είχαν τα δικά τους πάντως εν είχαν δείξει κάποια δείγματα, ούτε φασαρίες έκανε στη γειτονιά. Γνωριζόμαστε χρόνια τα μαγαζιά μας είναι 30 χρόνια. δεν υπήρχαν φασαρίες εδώ πέρα», συμπλήρωσε ο φίλος του πατροκτόνου.

«Ο δράστης είναι ανύπαντρος, δεν έχει παιδιά. Τους έβλεπα κάθε πρωί, πήγαινε στο μαγαζί ο κόσμος. Ήσυχοι ήταν. Δεν είχαμε δείγματα για να δούμε κάτι παραπάνω. Η μητέρα του είχε πεθάνει, έχει κάμποσο καιρό», ανέφερε κλείνοντας.
«Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο»

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε μία ανακοίνωση για την φριχτή δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου.»

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση