HomeΕΛΛΑΔΑΤρίκαλα: Στο χειρουργείο ο πατροκτόνος – Είχε αυτοτραυματιστεί στον αυχένα

Τρίκαλα: Στο χειρουργείο ο πατροκτόνος – Είχε αυτοτραυματιστεί στον αυχένα

Φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ο πατροκτόνος των Τρικάλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πατροκτόνος στα Τρίκαλα χειρουργείται σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η κατάσταση της υγείας του 46χρονου κρίνεται σοβαρή, καθώς αυτοτραυματίστηκε μετά την ανθρωποκτονία του πατέρα του. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο 46χρονος σκότωσε το Σάββατο τον πατέρα του και έμεινε μέσα στο σπίτι μαζί του, ειδοποιώντας την Αστυνομία την Κυριακή, ένα 24ώρο αργότερα.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης της πατροκτονίας, ο οποίος αυτοτραμαυτίστηκε σοβαρά στον αυχένα, φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Έμεινε 24 ώρες με τον νεκρό πατέρα του

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο θάνατος του 76χρονου προσδιορίζεται για το μεσημέρι του Σαββάτου. Αυτό σημαίνει ότι ο 46χρονος παρέμεινε για ένα 24ωρο στο πλευρό του αποκεφαλισμένου πατέρα του, καθώς ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής.

Βρήκαν το πτώμα χωρίς κεφάλι και χέρια

Μετά την κλήση του 46χρονου πατροκτόνου, αστυνομικοί που έσπευσαν στην βιοτεχνία, που υποδείχθηκε από τον δολοφόνο ως ο τόπος του εγκλήματος, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα. Είδαν τον 76χρονο πατέρα του να κείτεται αποκεφαλισμένος στο έδαφος, με το κεφάλι να βρίσκεται δίπλα από την σορό, ενώ ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Ο δράστης, ο οποίος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία που έδειξαν ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς και από το γεγονός πως το 76χρονο θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Ο 46χρονος χαρακτηρίζεται από γνωστούς και φίλους ως «ήσυχο παιδί”. Ωστόσο, οι σχέσεις πατέρα και γιου επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας της οικογένειας.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση