HomeHL-SportsΗρόδοτος Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Ηρόδοτος Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Ο Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) νίκησε 0-1 τον Ηρόδοτο και έκανε ποδαρικό με το... δεξί στους ομίλους του Κυπέλλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος ο Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου).

Οι Πόντιοι επικράτησαν με 0-1 του Ηροδότου την Πέμπτη  και τέθηκαν επικεφαλής του 8ου γκρουπ με δεδομένο ότι το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΛ αναβλήθηκε.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν βρίσκεται σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, αφού ολοκλήρωσε της μεταγραφικές της κινήσεις πολύ αργά, έβγαλε πάθος και κατάφερε να πάρει το διπλό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς έχοντας τέσσερις καλές υκαιρίες με κυριότερη ένα σουτ του Πορτουλίδη. Οι τυπικά γηπεδούχοι όμως ισορρόπησαν σιγά, σιγά και απείλησαν λίγο αργότερα με τον Σμυρλή να πλασάρει άουτ.

Το γκολ ήρθε στο 57’… Μετά από ολέθριο λάθος των γηπεδούχων, ο Δημητριάδης επωφελήθηκε και πλάσαρε εύστοχα με άνεση για το 0-1.

Στο τελευταίο μισάωρο, οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη πίεσαν, είχαν κάποιες καλές στιγμές με Αυγενικού (61′), Μπάμπη (65′) και Φραγκουλάκη (59′) αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολών των Μάκου (63′) και Καλαϊτζίδη (83′).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (77’ Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (80’ Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης (71’ Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά (58’ Τσουμάνης), Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (82’ Δαμουλάκης), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαιτζίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση