HomeHL-SportsΓιώργος Στρέζος: «Ενα θετικό αποτέλεσμα, για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας»

Γιώργος Στρέζος: «Ενα θετικό αποτέλεσμα, για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα θετικο αποτέλεσμα χρειάζεται ο ΟΦΗ, για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας, ανέφερε ο Γιώργος Στρέζος, σε συνέντευξη του στο sdna.gr. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑOΚ και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κάποιες απο τις αναφορές του τερματοφύλακα του ΟΦΗ:

Για την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και νομίζω ότι θα εξακολουθήσει να είναι γιατί έλειψε αυτή η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος στο Γεντί Κουλέ από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Νομίζω μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, με την ιστορία που έχει και με τη δυναμική του κόσμου, έλειψε πολύ από το πρωτάθλημα και βλέπουμε ότι ακόμα και μετά από δύσκολες μέρες που πέρασε, ο κόσμος είναι πάντα εκεί και στηρίζει τον ΟΦΗ θερμά.

Με όπλο το Γεντί Κουλέ σίγουρα, και στόχο από δω και πέρα να είμαστε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι σε ατομικό επίπεδο, πιστεύω ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία για την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:  «Δεν μπορεί να σου αφήσει παρά πικρία μια ήττα εντός έδρας, παρ’ όλα αυτά όμως πρέπει να συνεχίσουμε, να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με εμπειρία και ποιότητα.

Κάναμε κάποια ατομικά λάθη και νομίζω ότι το γκολ με το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ και το γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Δεν είναι ότι κάτι δεν πήγε καλά, απλά νομίζω ότι αν πηγαίναμε με την ισοπαλία στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση