Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος με τη συνδρομή ελικοπτέρου του Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και αρκετών ιδιωτών που συμμετέχουν με διάφορα πλωτά μέσα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι στα ανοιχτά της Σούγιας, αναζητώντας δύο αλλοδαπούς τουρίστες, έναν άνδρα και μία γυναίκα που χάθηκαν στη θάλασσα ενώ έκαναν κανό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα συνολικά δέκα τουριστών ξεκίνησε το πρωί μία βόλτα με κανό στη θαλάσσια περιοχή της Σούγιας, αγνοώντας τον έντονο κυματισμό αλλά και τους ισχυρούς ανέμους. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, αρχικά τέσσερις τουρίστες κι ενώ έπλεαν με τα κανό τους στην περιοχή του Ελιδέ, μεταξύ Παλαιόχωρας και Σούγιας, αποχωρίστηκαν από τη δεκαμελή ομάδα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα.

Μόλις έγινε αντιληπτός ο κίνδυνος στον οποίο βρίσκονται ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός της Παλαιόχωρας που με πλωτά μέσα ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας, εντοπισμού και διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν και αρκετοί ιδιώτες. Λίγο μετά τη μία εντοπίστηκαν με το κανό τους οι δύο από τους τέσσερις αγνοουμένους ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται για τους άλλους δύο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση