HomeHL-TOPΑγωνία στη θάλασσα: Αναζητούν επιβάτη του πλοίου «Κίσσαμος»

Αγωνία στη θάλασσα: Αναζητούν επιβάτη του πλοίου «Κίσσαμος»

Άφησε σημείωμα που δείχνει αυτοχειρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένταση κυριαρχεί στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας, καθώς εκτελούνται έρευνες για τον εντοπισμό ενός επιβάτη που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πριν ο επιβάτης αποφασίσει να πέσει στη θάλασσα άφησε στην καμπίνα του σημείωμα, όπου εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Ο εν λόγω άνδρας είχε επιβιβαστεί στο πλοίο «Κίσσαμος», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από τα Χανιά προς τον Πειραιά. Η ανησυχία εντείνεται από την αδιαφάνεια των συνθηκών κάτω από τις οποίες φέρεται να συνέβη η «βουτιά» του επιβάτη στα παγωμένα κύματα.

Η επιχείρηση έρευνας είναι μια συντονισμένη προσπάθεια του Λιμενικού Σώματος, με τη συμμετοχή δύο πλωτών μονάδων, ενός ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, ενός ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος και πέντε παραπλέοντων πλοίων. Παράλληλα, οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν κάποια δυσκολία, με βόρειους βορειοδυτικούς ανέμους που φθάνουν τα 4 μποφόρ.

Το μυστήριο περιβάλλει ακόμα το τι ακριβώς συνέβη στο πλοίο «Κίσσαμος» και πώς ο επιβάτης κατέληξε στα παγωμένα νερά. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με την ελπίδα να οδηγήσουν στον εντοπισμό του επιβάτη και στην ανακούφιση των αναγνωστών από αυτό το δραματικό σκηνικό.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση