HomeΚΡΗΤΗΤο ΚΙΝ.ΑΛ. Ηρακλείου για το διάγγελμα Τσίπρα

Το ΚΙΝ.ΑΛ. Ηρακλείου για το διάγγελμα Τσίπρα

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέση για το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα που έκανε στην Ιθάκη για την έξοδο από τα μνημόνια πήρε το Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του:

Μπορεί σήμερα να έληξε τυπικά το αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όμως οι υποχρεώσεις της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν σταματούν εδώ.

Αντίθετα, οι τυχοδιωκτισμοί του κ. Τσίπρα ήδη από το 2015, κόστισαν 200 δις ευρώ, οδήγησαν σε νέα σκληρότερα μέτρα, διόγκωσαν το δημόσιο χρέος, έβαλαν θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού.

Ας μην ξεχνάμε το διχαστικό λόγο τους τα προηγούμενα χρόνια, το λαϊκισμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Ακόμα και το σημερινό διάγγελμα εξελίχθηκε σε κήρυγμα μίσους και διχασμού.

Αν είχαν επιδείξει ανοχή την πρώτη περίοδο της κρίσης, αντί να δηλητηριάζουν την Ελληνική κοινωνία με τέτοια κηρύγματα, θα είχαμε προ πολλού βγει από το μνημόνιο, με πολύ πιο ήπια προσαρμογή, πιο μικρό κόστος και κυρίως, με μια άλλη Ελλάδα, ικανή να σταθεί στα δικά της πόδια, στις δικές της δυνάμεις.

Για την Ελληνική κοινωνία, δυστυχώς, το τέλος των μνημονίων δεν ταυτίζεται με την έξοδο από την κρίση.

Σήμερα δεν είναι ημέρα πανηγυρισμών. Είναι η ημέρα που τελειώνει το πρόγραμμά τους και μαζί του αυτή η καταστροφική κυβέρνηση.

Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής με Πολιτική Αλλαγή. Με προοδευτική διακυβερνηση, με μεταρρυθμίσεις που σέβονται τον πολίτη και εμπεδώνουν το αυτονόητο. Δηλαδή, μια Δημοκρατία λειτουργική και ουσιαστική. Και όλα αυτά δεν έχουν κόστος.

Το διακύβευμα είναι εθνικής σημασίας και η πορεία δημοκρατικής ανασύνταξης της χώρας, είναι μακρά και επίπονη.

Είναι η ώρα της προοδευτικής Αλλαγής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση