HomeHL-SportsΧαλαρή εκκίνηση με τριάρα για τον Εργοτέλη

Χαλαρή εκκίνηση με τριάρα για τον Εργοτέλη

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 3-0 τον Γιούχτα στο παρθενικό τους φιλικό ματς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε το Σάββατο  ο Εργοτέλης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 του Γιούχτα στο Παγκρήτιο, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες του.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το υπέρ τους σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Στο 26’ ο Μπουρσέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, στο 28’ ο Μπάτζιος έγραψε τα 2-0 ενώ στο 33’ ο Έφορντ με ατομική προσπάθεια τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο κόουτς των γηπεδούχων χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα. Και μπορεί να μη σημείωσαν άλλο γκολ ωστόσο δημιούργησανν ευκαιρίες με τους Κατσούρι (50’), Μπουτσάκη (73’) και Μανουσάκη (77’).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς, Οικονόμου, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Τσάρλς, Έφορντ, Καπνίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χανιωτάκης, Λαμπάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Σαϊτάκης, Βογιατζής, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Αντωνίου, Σταθόπουλος, Πλαϊτάκης, Τσοκάνι, Κουτσογιαννάκης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Γιαννόπουλος, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ραπτάκης, Πουλάκης, Τσάτσος, Μαυρομάτης, Ηλιόπουλος, Ανωγειαννάκης, Κουσίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Λογοθέτης, Ζαχαράκης, Σφυρογιαννάκης, Μανουσάκης, Βαρδής, Κορτσινίδης, Κορνηλάκης, Χατζάκης, Δημαράκης, Κόλλιας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση