HomeHL-SportsΑνέβηκε στη Β’ Εθνική για να μείνει ο Ηρόδοτος

Ανέβηκε στη Β’ Εθνική για να μείνει ο Ηρόδοτος

«Πρώτη» για την ομάδα της Κρήτης την Πέμπτη - Επαφές με επιχειρηματία και ξένο επενδυτή θα έχει ο πρόεδρος Στέλιος Σωκιανός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα περίοδο πραγματοποίησε την Πέμπτη  ο Ηρόδοτος, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

«Είναι αλήθεια πραγματικά ιστορική στιγμή. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που εγώ και η διοίκηση μου δικαιώσαμε τον κόσμο τους φιλάθλους και φέραμε την ομάδα εκεί που αξίζει να είναι.

Το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι ο Ηρόδοτος έπρεπε να βρίσκεται στα σαλόνια της Football League» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Σωκιανός που πρόσθεσε ότι στόχος της ομάδας του είναι η 10άδα.

«Πιστεύω ότι φέτος θα κάνουμε την διαφορά και πως η ομάδα θα παρουσιάσει κάτι δυναμικό αξιόλογο και στόχος μας θα είναι η οχτάδα δεκάδα» είπε.

Ο κ. Σωκιανός θα έχει τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με έναν Έλληνα επιχειρηματία και ένα ξένο επενδυτή. «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Ανεξάρτητα από τις συναντήσεις πιστεύω ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη, δεν βάζουμε καθόλου την σκέψη της Γ’ Εθνικής, η ομάδα ήρθε με σκοπό να παραμείνει στην Football League».

Ο τεχνικός της ομάδας, Μανώλης Παπαματθαιάκης αποκάλυψε ότι η ομάδα  θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη δύο νεαρών μεσοεπιθετικών. «Το σκεπτικό ήταν να στηριχτούμε σε δικά μας παιδιά. Αν μας βγει σε καλό πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά» σημείωσε.

Το παρών στην «πρώτη» της ομάδας έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Την Παρασκευή  ο Ηρόδοτος θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση