HomeΚΡΗΤΗΕκλογές στον Μελισσοκομικό Σύλλογο «Η Μέλισσα»

Εκλογές στον Μελισσοκομικό Σύλλογο «Η Μέλισσα»

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιεί ο Μελισσοκομικός Σύλλογος «Η Μέλισσα» την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Παράλληλα, τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να εκλέξουν τη νέα ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών  Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ).

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται – αυστηρά έως την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 –  από τα ενδιαφερόμενα μέλη του συλλόγου, ως παρακάτω:

Α)  Στον Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Χαλακατεβάκη Ηλία, {στο τηλέφωνο: 6946066940  με μήνυμα (sms)} ή  με μήνυμα στο email: [email protected])  ή
B) Στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κο Κοντουδάκη Μιχαήλ {στο τηλέφωνο: 6946571716 με μήνυμα (sms)} ή με μήνυμα στο email: [email protected] )

Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές  έχουν τα μέλη του συλλόγου που είναι ταμιακώς εντάξει και φέρουν μαζί τους το μελισσοκομικό τους βιβλιάριο.

Παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών έως και την ημέρα των εκλογών, ώστε να συμμετάσχουν στις εκλογές, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση