HomeHL-CultureΣυνεχίζονται οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία εξελίσσονται οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη, τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου). Με θεατρικά δρώμενα, εκθέσεις καλλιτεχνικών δημιουργημάτων, μουσικές εκδηλώσεις, αθλητικά γεγονότα, εσπερίδες και ενημερωτικές δράσεις, μέλη, γονείς, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις. Με το σύνθημα «Στάσου πλάι μου», γίνεται μια προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας των κοινωνικών δεσμών και των υποστηρικτικών δικτύων στην πρόληψη  και τη θεραπεία των εξαρτήσεων καθώς και στην κοινωνική επανένταξη.

Χθες Κυριακή 24/6/2018 στα Χανιά, στο Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού: «Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις… το νόημα». Αργά το βράδυ ακολούθησε ανοιχτή συναυλία με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημά του.

Στο Ηράκλειο το Σάββατο 23/6 και την Κυριακή 24/6, στον οικίσκο του Συλλόγου Οικογένειας στην Πλατεία Δασκαλογιάννη, παρουσιάστηκαν καλλιτεχνικά δημιουργήματα των μελών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Σήμερα, Δευτέρα 25/6/2018 συνεχίζονται οι εκδηλώσεις:

Στο Ηράκλειο

Εσπερίδα με θέμα: «Εργαζόμενοι και εξαρτήσεις» . Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία και υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις του ΕΚΗ (Λ. Δημοκρατίας 10) στις 18:00.

Θα ακολουθήσει στις 20:00 μουσική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου έξω από το Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου και του νεανικού συγκροτήματος «Έντεκα και κάτι», με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Στα Χανιά

Θεατρική παράσταση μελών των ομάδων Οικογένειας της Μονάδας με τίτλο «Στο παραμύθι της ζωής μου στάσου πλάι μου» στην μικρή πλατεία του Προμαχώνα San Salvatore στις 21:00. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση