HomeHL-SportsΓιώργος Τουντζάρης: «Δεν πωλείται ο Εργοτέλης»

Γιώργος Τουντζάρης: «Δεν πωλείται ο Εργοτέλης»

Ο γενικός διευθυντής της κρητικής ΠΑΕ απάντησε στη δήλωση Γιώργου Βρέντζου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Βρέντζος γνωστοποίησε τη Δευτέρα την πρόθεσή του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Εργοτέλη, με την απάντηση της κρητικής ΠΑΕ να έρχεται διά στόματος Γιώργου Τουντζάρη.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Σπορ FM 87,6», ο γενικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε πως η ομάδα δεν πωλείται και ξεκαθάρισε πως ούτε υπάρχει κάποια πρόταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ψάχνουμε αγοραστή, δεν έχουμε πει ότι πωλείται η ομάδα, ούτε έχουμε κάποια επίσημη πρόταση για την οποία πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν ζητήσαμε από κάποιον να έρθει να αναλάβει την ομάδα, και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτή η ιστορία».

Για το θέμα Κάιπερς: «Είναι καθαρά δικό του θέμα. Οι μόνοι που μπορούν να δρομολογήσουν εξελίξεις είναι η πλευρά του Κάιπερς και η ΑΕΚ».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Έχουν γίνει συζητήσεις με τα παιδιά που θέλουμε να μείνουν. Για εμάς παίζει ρόλο το αν θέλουν τα παιδιά να μείνουν. Αν θέλουν να βρουν κάτι καλύτερο ή υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που προσφέρουμε, εμείς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία είναι προγραμματισμένο να γίνει εδώ, όμως τελευταία έπεσε στο τραπέζι και η πιθανότητα να πάμε για ένα χρονικό διάστημα και στην Αίγυπτο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση