HomeΣΠΟΡΜε τις γνωστές απουσίες ο Εργοτέλης

Με τις γνωστές απουσίες ο Εργοτέλης

Οι "κιτρινόμαυροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναιγιάλειο - Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Τάκης Γκώνιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη το Σάββατο  για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή  στην Κρήτη.

Ο Τάκης Γκώνιας δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο αγώνα τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βογιατζή και Μπάτζιο, του τραυματία Ροβίθη, καθώς και του ανέτοιμου Λαμπάκη, απουσίες πάντως οι οποίες ήταν γνωστές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός των Κρητικών δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς, κάτι το οποίο συνηθίζει στους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου.

Αυτό αναμένεται να το πραγματοποιήσει την Κυριακή  το πρωί όπου είναι προγραμματισμένη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Ο Εργοτέλης γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τη μάχη της σωτηρίας στην Β’ Εθνική και οι παίκτες του δείχνουν να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να πάρουν το τρίποντο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση