HomeHL-SportsΟ Χέρμπερτ Χούμπελ εισηγείται Grexit στη FIFA

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ εισηγείται Grexit στη FIFA

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αυστρία βρίσκεται από την Τρίτη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος συναντήθηκε -και πιθανόν να το επαναλάβει και σήμερα- με τον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης που έχει ορίσει η FIFA για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο Γραμμένος είχε πολύωρη συνομιλία με τον Αυστριακό δικηγόρο, ο οποίος εντός των προσεχών ημερών θα αποστείλει στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία την έκθεση και τις παρατηρήσεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τις επαφές που είχε με την ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Μολονότι το περιεχόμενο των συζητήσεων δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό, εντούτοις ο κ. Χούμπελ φέρεται να εξέφρασε δυσαρέσκεια για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την καθυστέρηση στις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και την αμηχανία με την οποία η ΕΠΟ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.

Ο συγκερασμός δημιουργεί ανησυχία για το πόρισμα Χούμπελ, καθώς η FIFA ζητεί πλέον να δει πράξεις και όχι θεωρίες, θέλει σκληρές ποινές και παραδειγματικές τιμωρίες εδώ και τώρα.

Η ουσία είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμα υπό την απειλή της FIFA με ένα Grexit με αναστολή αν δεν παρθούν άμεσα και δραστικά μέτρα. Κι αυτό γιατί αυτή θα είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εισήγηση του Χέρμπερτ Χούμπελ.

Μένει πλέον να δούμε τι θα αποφασίσει η FIFA, που δεν αποκλείεται, στο καλό σενάριο, να δείξει μια τελευταία κίτρινη κάρτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση