HomeHL-SportsΗ FIFA τιμώρησε τον Λούις Ρουμπιάλες

Η FIFA τιμώρησε τον Λούις Ρουμπιάλες

Μετά τον σάλο με το φιλί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τον σάλο με το φιλί του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην Τζίνα Ερμόσο, στον τελικό του Μουντιάλ γυναικών, η FIFA πήρε θέση και μαζί μια σημαντική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα Η FIFA ανακοίνωσε ότι θέτει σε αναστολή τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες για την υπόθεση της Τζένι Ερμόσο.
stigmiotypo-othonis-2023-08-26-155617

«Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, Χόρχε Ιβάν Παλάσιο (Κολομβία), χρησιμοποιώντας τις εξουσίες που παρέχονται από το άρθρο 51 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA (FDC), συμφώνησε σήμερα στην προσωρινή αποβολή του κ. Λουίς Ρουμπιάλες από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αυτή η αναστολή, η οποία θα ισχύει από σήμερα, είναι για αρχική περίοδο ενενήντα ημερών και εκκρεμεί η πειθαρχική διαδικασία που άνοιξε αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή κατά του κ. Λουίς Ρουμπιάλες την Πέμπτη 24 Αυγούστου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε πως σε ομιλία του την Παρασκευή, ο Ρουμπιάλες είπε ότι δεν θα παραιτηθεί από επικεφαλής της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου παρά τις πιέσεις που δέχεται.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση