HomeHL-SportsΑΟΧ – Κισσαμικός Εργοτέλης 0-3

ΑΟΧ – Κισσαμικός Εργοτέλης 0-3

Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο οι Ηρακλειώτες νίκησαν με 3-0 τον ΑΟΧ - Κισσαμικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πέμπτη φετινή του νίκη στη Β’ Εθνική κατέγραψε ο Εργοτέλης το απόγευμα της Δευτέρας, επικρατώντας πολύ πιο άνετα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς του ΑΟΧ – Κισσαμικού με 3-0 στο τελευταίο ματς της 19ης αγωνιστικής.

Στο γήπεδο των Περιβολίων η ομάδα του Τάκη Γκώνια κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε και τα τρία της τέρματα και κατέστησε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης, μετρώντας έτσι 20 βαθμούς στη 13η θέση, όντας στο -1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την πλευρά τους, οι Χανιώτες απογοήτευσαν και με 31 βαθμούς έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από Απόλλωνα Λάρισας, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας στην 4η θέση.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν… φουριόζοι στο παιχνίδι και πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Έφορντ με πλασέ αξιοποίησε τη σέντρα του Ροβίθη και άνοιξε το σκορ.

Στο 11′ ο Μπουτσάκης αστόχησε με σουτ από καλή θέση και δύο λεπτά αργότερα οι οπαδοί των γηπεδούχων «πάγωσαν» για τα καλά, καθώς ο Έφορντ πάσαρε στον Κάιπερς, που με σουτ έγραψε το 0-2.

Ο Εργοτέλης έκανε ό,τι ήθελε και στο 17′ η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από το σουτ του Νικολακάκη εντός περιοχής, ενώ στο 28′ ο Λαζαρίδης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Μπουρσέλη.

Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έδειξαν εν συνεχεία να ξυπνούν για λίγο, με τον Χαλκιαδάκη να νικιέται από τον Κατσιμήτρο στο 29′ ύστερα από λάθος του Νικολακάκη, για να αστοχήσει και στην επαναφορά.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σελινιωτάκης πλάσαρε και ο Τσέλιος έδιωξε πάνω στη γραμμή, για να γίνει τελικά το 0-3 στο 39′ από το σουτ του Έφορντ στην αντεπίθεση και με την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας του Λαζαρίδη.

Στο 44′ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Έφορντ εντός περιοχής, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Οι «κυανόλευκοι» τα είχαν παρατήσει και οι Ηρακλειώτες αρκέστηκαν στη διαχείριση του προβαδίσματός τους, με τον Κάιπερς να έχει ένα καλό πλασέ στο 47′, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 70′ και ανήκε στον ΑΟΧ – Κισσαμικό, με τον Λέο να νικιέται στο τετ α τετ από τον Κατσιμήτρο, αποτυγχάνοντας έστω να πετύχει το γκολ της τιμής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κολύτας του Συνδέσμου Λασιθίου με βοηθούς τη Δέτση του Συνδέσμου Αθηνών και τον Χρηστάκο του Συνδέσμου Πειραιά.

Κίτρινες54′ Λεμονής – 64′ Έφορντ, 71′ Σταμόπουλος.

ΑΟΧ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης (46′ Λέο), Σελινιωτάκης, Λεμονής, Αποστολίδης, Σάλιακας (79′ Βρεττός), Χαλκιαδάκης (55′ Γκίνη), Ξύδας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (71′ Ιατρούδης), Σταμόπουλος, Ροβίθης (60′ Σταματάκος), Κάιπερς, Έφορντ, Πάτας (83′ Oικονόμου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση