HomeHL-SportsΑΕΚ Ατρόμητος 1-1

ΑΕΚ Ατρόμητος 1-1

Ένα καταπληκτικό γκολ του Ουάρντα, κράτησε... μπλεγμένη την κατάσταση στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφού η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League έχασε η ΑΕΚ, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η Ένωση προηγήθηκε στο 68’ με τον Αραούχο, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80’ με τον Ουάρντα, ο οποίος στο 38’ είχε σημαδέψει το δοκάρι του Τσιντώτα.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την τελική επικράτηση. Η πίεση δεν απέδωσε καρπούς και μετά το 15′ ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ.

Στη σημαντικότερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Ουάρντα στο 38′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ και αλλαγή της πορείας της στο τείχος.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει, αλλά η ΑΕΚ αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 68′ ο Αραούχο με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0, σε μία φάση διαρκείας όπου ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης είχε εξουδετερωθεί.

Το γκολ δεν αποσυντόνισε τους παίκτες του Κάναντι, οι οποίοι έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν στο 80′.

Ο Ουάρντα, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ατρόμητου, με μια ωραία ενέργεια και τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Η Ένωση έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται με τρομερό ενδιαφέρον

Γκολ: 68′ Αραούχο (ΑΕΚ), 80′ Ουάρντα (Ατρόμητος)
38′ δοκάρι ο Ουάρντα

Κίτρινες κάρτες:
 Γιαννούλης – Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (78′ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα (90′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί (53′ Μπρούνο), Ντάουντα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
 Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (53′ Μοράν), Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος (73′ Μασούντ), Αραούχο (81′ Μπακασέτας).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση