HomeHL-WorldΦλόριντα: Κατηγορίες για 17 προμελετημένους φόνους στον 19χρονο μακελάρη

Φλόριντα: Κατηγορίες για 17 προμελετημένους φόνους στον 19χρονο μακελάρη

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπος με την ποινή του θανάτου, η οποία ισχύει και εκτελείται κατά περίπτωση και εντολή του δικαστηρίου, βρίσκεται ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα, καθώς, όπως δήλωσε ο Σερίφης της περιοχής του Πάρκλαντ, Σκοτ Ίσραελ, στο δράστη Νίκολας Κρουζ απαγγέλθηκαν 17 κατηγορίες για ισάριθμους προμελετημένους φόνους.

«Όλες οι οικογένειες των θυμάτων έχουν ενημερωθεί. Ο ύποπτος κατηγορείται για 17 προμελετημένους φόνους. Η αστυνομία θα ανταποκριθεί με όλες τις δυνάμεις της σε κάθε απειλή ή σε πιθανούς αντιγραφείς, με βάση όλα τα όπλα που της παρέχει ο νόμος. Σήμερα είναι μία ημέρα πένθους», τόνισε αρχικά ο Σερίφης Σκοτ Ίσραελ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της αστυνομικής επιχειρήσεις. Η περιγραφή από τον εντοπισμό των θυμάτων είναι πραγματικά σοκαριστική: «Τα 12 από τα 17 πτώματα εντοπίστηκαν εντός του σχολικού συγκροτήματος. Άλλα δύο πτώματα βρήκαμε έξω, στην αυλή. Ένα ακόμη πτώμα βρέθηκε σε στενό, δίπλα στο σχολείο. Δύο ακόμη παιδιά κατέληξαν στα τραύματά τους, στο νοσοκομείο».

Όπως ενημέρωσε ο Σκοτ Ίσραελ, άλλα 15 παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Τόνισε επίσης ότι στο κάμπους του σχολείου υπήρχε ένας ένοπλος αστυνομικός τη στιγμή της επίθεσης του μακελάρο, ο οποίος ωστόσο δεν αντιμετώπισε το δράστη.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση