HomeHL-WorldΦλόριντα: Ένας νεκρός μετά από κατάρρευση γερανού σε γέφυρα

Φλόριντα: Ένας νεκρός μετά από κατάρρευση γερανού σε γέφυρα

Τραυματίστηκαν ακόμη τρεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλα τρία τραυματίστηκαν μετά την πτώση τμήματος γερανού από κτίριο στην πόλη Φορτ Λόντερντεϊλ των ΗΠΑ, στη Φλόριντα, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τα συνεργεία βρίσκονταν στη διαδικασία επέκτασης του γερανού όταν ένα τμήμα του αποκολλήθηκε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Εικόνες από τη σκηνή δείχνουν ότι η τεράστια μεταλλική κατασκευή έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει σε γέφυρα, συνθλίβοντας το μπροστινό μέρος του.

Δυστυχώς ο εργάτης που βρισκόταν επάνω στο συγκεκριμένο μεταλλικό τμήμα του γερανού, έπεσε και έχασε τη ζωή του ακαριαία. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι αξιωματούχοι δεν κατονόμασαν τα ονόματα των θυμάτων, συμπεριλαμβανομένου του οικοδόμου που έχασε τη ζωή του.

Ένας οδηγός δήλωσε στο δίκτυο NBC ότι το αυτοκίνητό του υπέστη ζημιές από το κομμάτι του γερανού που έπεσε, το οποίο αναπήδησε από το αυτοκίνητό του και προσγειώθηκε στο όχημα δίπλα του.

«Οδηγούσα… κοίταξα ξαφνικά επάνω και είδα τη μπλε κατασκευή να πέφτει… είμαι πολύ τυχερός που είμαι ζωντανός» δήλωσε.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι δεν γνωρίζουν ακόμη τι προκάλεσε την πτώση του κομματιού του γερανού και έχουν κλείσει επ’ αόριστον τη γέφυρα της Southeast 3rd Avenue καθώς ερευνούν γύρω από το σημείο του συμβάντος.

Το τμήμα του γερανού άφησε μια τρύπα στη γέφυρα, με τους αξιωματούχους της πόλης να συμβουλεύουν τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή μέχρι να ανοίξει ξανά.

Επίσης έχει απαγορευτεί και η κυκλοφορία επάνω στον ποταμό που περνάει από κάτω της.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση