HomeHL-9Πλήθος κόσμου στο «ΚρήτηΙΙ» για την ομιλία του Ν. Λυγερού

Πλήθος κόσμου στο «ΚρήτηΙΙ» για την ομιλία του Ν. Λυγερού

Εκδήλωση από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου και την ΑΝΕΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο πλοίο «ΚρήτηΙΙ» της ΑΝΕΚ εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου και τη ναυτιλιακή εταιρεία με κεντρικό ομιλητή τον ερευνητή Νίκο Λυγερό.

lygeros-anek-11

Το θέμα της ομιλίας είναι «Στρατηγικός τουρισμός και πράσινο λιμάνι» ενώ στην εκδήλωση παρευρίσκονται εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης και ο πρόεδρος του ΟΛΗ Απόλλων Φιλιππής.

Επίσης, στον χώρο της εκδήλωσης βρίσκονται ο κ. Σήφης Βαρδινογιάννης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου Ηρακλείου, μέλη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και πολλοί Ηρακλειώτες.

Στην ομιλία του ο κ. Λυγερός αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της τουριστικής ανάπτυξης ως κινητήριο μοχλός της οικονομίας και επισήμανε την αναγκαιότητα εξασφάλισης των απαραίτητων υποδομών που θα συμβάλουν στον ιστιοπλοϊκό τουρισμό στην Κρήτη.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως πέρα από τις υποδομές αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει πρωτίστως τους τουριστικούς παράγοντες στην Κρήτη είναι οι αλλοδαποί επισκέπτες να έρχονται σε ένα προορισμό όπου θα περνούν καλά στη διάρκεια της παραμονής τους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση