HomeHL-LifestyleΟ Κώστας Μακεδόνας με τη συζυγό του σε νυχτερινή έξοδο

Ο Κώστας Μακεδόνας με τη συζυγό του σε νυχτερινή έξοδο

Με total black look both

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο κριτής του Rising Star κρατά low profile σε γενικές γραμμές και ειδικά στην προσωπική του ζωή. Είναι παντρεμένος, τη σύζυγό του τη λένε Σταυρούλα και έχουν μαζί δυο παιδιά τη Μανόλια και το Νικόλα. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε δηλώσει πως :«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Πολλά και καλά»

To ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί σε νυχτερινή έξοδο και οι δυο ήταν ντυμένοι ασορτί με total black look από την κορυφή ως τα νύχια:

makedonas1

Σχετικά με τα παιδιά του στο ίδιο περιοδικό είχε δηλώσει : «Τους αρέσει πολύ η μουσική, το θέατρο και οι τέχνες. Δεν τα πιέζω, όμως, καθόλου. Έχω την υποχρέωση να δείχνω στα παιδιά μου όλα τα μονοπάτια. Από εκεί και πέρα, με ό,τι κι αν διαλέξουν να ασχοληθούν, θα με βρουν δίπλα τους, σύμμαχό τους. Πιστεύω πως είναι λάθος να σπρώχνουμε τα παιδιά μας να κάνουν τη δική μας δουλειά» ξεκαθαρίζει. Δεν θεωρεί τον εαυτό του αυστηρό γονιό, διότι δεν χρειάστηκε να γίνει, καθώς τα όρια που υπήρχαν στην οικογένεια ποτέ δεν καταπατήθηκαν. «Υπάρχουν παιδιά που σέβονται από μόνα τους τα όρια και κάποια που δεν τα σέβονται. Εγώ στάθηκα τυχερός, διότι τα παιδιά μου ανήκουν στην πρώτη κατηγορία».

makedonas2

Marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση