HomeHL-SportsΔόξα Εργοτέλης 4-0

Δόξα Εργοτέλης 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άνετη νίκη για τους Δραμινούς, που επιβλήθηκαν με 4-0 του Εργοτέλη

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Δόξα Δράμας την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Οι «μαυραετοί» επικράτησαν άνετα με 4-0 την Κυριακή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όπου βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0.

Μόλις στο 4’ ο Ριζογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0 ενώ στο 13’ ήρθε και το 2-0. Ο Ριζογιάννης σέντραρε και ο Γκότοβος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη δεν άφησε το πόδι από΄το γκάζι και στο 43’ ο Λίτσκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Λαδά.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ψηλά από το 65’ και μετά προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Μένκα.

Τελικά, οι Δραμινοί ήταν εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα για τέταρτη φορά. Στο 84’ ο Κάσες έκανε το γύρισμα για τον Μαχαίρα και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Φ. Φωτιάδης (Καστοριάς), με βοηθούς τους Νατσιόπουλο (Μακεδονίας) και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος ήταν ο Α. Φωτιάδης (Σερρών).

Κίτρινες: 30’ Τσούτσης, 71’ Βιτλής – 72’ Μπούζας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μαχαίρας, Τσούτσης (73’ Κάσες), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64’ Βιτλής), Λίτσκας (56’ Ντατίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπούζας, Βογιατζής, Αγγελόπουλος (28’ Μπουτσάκης), Έφορντ (70’ Εντιαγιέ), Κάιπερς, Σταματάκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση