HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο το τριήμερο πανελλαδικό συνέδριο των ταχυδρομικών

Στο Ηράκλειο το τριήμερο πανελλαδικό συνέδριο των ταχυδρομικών

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο λειτούργημα και στο κοινωνικό έργο που επιτελούν οι ταχυδρομικοί αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κηρύσσοντας σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο το 34ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ). Το τριήμερο συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, και στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκαν βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, φορέων, σωματείων, εργαζόμενοι των ΕΛ.ΤΑ. αλλά και ξένες αντιπροσωπείες ταχυδρομικών σωματείων. Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της ΠΟΣΤ Γιώργο Βασιλόπουλο αλλά και τους εκπροσώπους-συνδικαλιστές των εργαζομένων, αναφέρθηκε στην αποστολή και στον κοινωνικό ρόλο των ταχυδρομικών όπως επίσης στις ιδιαιτερότητες του κλάδου αλλά και στον εκσυγχρονισμό –αναβάθμιση των υποδομών των ΕΛ.ΤΑ.

taxydromikoi-synedrio

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι, «στη Περιφέρεια Κρήτης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το επίπεδο παροχών υπηρεσιών από το σύνολο των ταχυδρομικών υπαλλήλων, τους ανθρώπους που καθημερινά φτάνουν και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης, προσφέροντας υπηρεσίες κοινωνικές, που συνεισφέρουν στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού και της ανθρώπινης επικοινωνίας». Ο κ. Αρναουτάκης απευθυνόμενος στους συνέδρους, πρόσθεσε ότι, «οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι προσφέρετε σημαντικό έργο, σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης. Ιδιαίτερα σήμερα σε μια εποχή κατά την οποία νέοι τρόποι επικοινωνίας και ανθρώπινης δικτύωσης έχουν χρησιμοποιηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, ο παραδοσιακός αλλά ασφαλής τρόπος επικοινωνίας συνεχίζει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κλείνοντας ανέφερε ότι, «για την Περιφέρεια Κρήτης ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στα ελληνικά ταχυδρομεία, η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στις καθημερινές συναλλαγές με τους πολίτες, η διασφάλιση της ασφάλειας των ταχυδρομικών αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες. Συγχαίρω ιδιαίτερα τους διοργανωτές της πανελλαδικής αυτής συνάντησης, και στο περιθώριο των εργασιών θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τα σημαντικά αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία του Ηρακλείου και της Κρήτης και σίγουρα να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της παραμονή σας στο νησί την Κρητική κουζίνα-διατροφή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση