HomeΕΛΛΑΔΑΔείτε live: Η ομιλία Μητσοτάκη στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Δείτε live: Η ομιλία Μητσοτάκη στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Το συνέδριο της ΝΔ συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας,  που ξεκίνησε απόψε στο Ζάππειο Μέγαρο, μιλά αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διαρκέσει ως την Κυριακή 7 Απριλίου και έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορές στον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, την ένταξη της χώρας στην ΕΕ αλλά και στους μετέπειτα προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, τον Γιώργο Ράλλη, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κων/νο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Εβερτ, τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που κατέταξαν, όπως είπε, τον εαυτό τους στην υπηρεσία του τόπου.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Ελλάδα του 2024 προσεγγίζει πλέον τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης σημείωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις μεγάλες προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνησή του από το 2019.

Αργά αλλά σταθερά γίνονται βήματα για να στηρίξουμε τους Έλληνες πρόσθεσε και επανέλαβε ότι οι δεσμέυσεις της ΝΔ για μέσο μισθό και κατώτατο μισθό θα υλοποιηθούν μέχρι το τέλος της τετραετίας. Δεν υπάρχει ακμαία κοινωνία χωρίς ισχυρή οικονομία τόνισε επίσης ο πρωθυπουργός.

Αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και τη θωράκιση του Έβρου.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση