Στις δικαστικές αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης μεταφέρεται για άλλη μια φορά σήμερα η υπόθεση του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία τον Ιούνιο του 2012 με θύματα τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά μετά από αίτημα του δικηγόρου του Γιάννη Ξυδάκη, πατέρα του θύματος η κατάθεση του να ολοκληρωθεί στη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας, διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα το πρωί.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται για άλλη μια φορά ο 54χρονος κρεοπώλης, ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 34χρονο Πρίαμο, ενώ από τα σκάγια του έχασε τη ζωή του και ο Μανόλης Σταυρουλάκης.

Επίσης μαζί του ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί και ο αδερφός του, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι επιχείρησε να σκοτώσει τον πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος κρεοπώλης σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη συν οκτώ χρόνια για το διπλό φονικό, ενώ στον αδερφό του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 14 ετών, με την έφεση του να έχει αναστέλλουσα δύναμη, γι’αυτό και ο ίδιος δεν οδηγήθηκε ποτέ στη φυλακή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση