HomeHL-SportsΗρόδοτος Κισσαμικός 0-1

Ηρόδοτος Κισσαμικός 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα έκανε την Τετάρτη  ο Γιώργος Πετράκης στη φιλική επικράτηση του ΑΟ Χανιά – Κισσαμικού με 1-0 επί του Ηρόδοτου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ένα σουτ του Ξύδα που έδιωξε σε κόρνερ ο Κασμερίδης στο 27′ και η προσπάθεια του Βρεττού στο 32′ που σταμάτησε στο δοκάρι ήταν οι καλύτερες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να σημειώνεται στο 54ο λεπτό.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, λοιπόν, ο Αποστολίδης ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά τη συνεργασία των Παντελάκη, Ξύδα, Χαλκιαδάκη και Τασιούλη, για να βρει δίχτυα με σουτ και αφού η μπάλα χτύπησε αρχικά και στο δοκάρι.

HΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (73′ Καργιωτάκης), Μπαλάφας, Γιαλούσης, Κανδυλάκης (57′ Αργκιλέσι), Κασσαπάκης (59′ Παναγιωτάκης), Μπάμπης (77′ Μπιλτσάρι), Φραγκουλάκης (80′ Φουκαράκης), Γαρεφαλάκης (57′ Ετόφ), Μωραΐτης (80′ Καραγκιόζι), Παπαδάκης (46′ Μελισσόπουλος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (46′ Παπαδόπουλος), Φουάσης (46′ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου (46′ Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης, Γκίνη (46′ Λεμονής), Βρεττός (46′ Τασιούλης), Ξύδας (77′ Λουβιτάκης), Αποστολίδης, Ποτουρίδης (46′ Χαλκιαδάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση