HomeHL-SportsΚαρέ μεταγραφών στον Εργοτέλη

Καρέ μεταγραφών στον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τους Κυριάκο Μαζουλουξή, Παναγιώτη Λαδά, Χρήστο Μπάτζιο και Κώστα Κυριακίδη * Προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Νάσης

Από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα του προπονητή ήταν λογικό ότι θα αρχίσουν να τρέχουν και μεταγραφικά οι εξελίξεις στον Εργοτέλη, ο οποίος την Τρίτη  ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Ο λόγος για τους Κυριάκο Μαζουλουξή, Χρήστο Μπάτζιο, Κώστα Κυριακίδη (ΦΩΤΟ) και Παναγιώτη Λαδά. Οι δύο πρώτοι προέρχονται από τη Λιρς, ο Κυριακίδης ήταν πέρυσι στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο τελευταίος στην Οστερζόνεν.

Εν τω μεταξύ, προπονητής τερματοφυλάκων σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr θα είναι ο Παναγιώτης Νάσης. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Εθνικό Κατερίνης, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Κέρκυρα, Βέροια, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου Πανθρακικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές της. Στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα είναι οι παρακάτω παίκτες.

Κυριάκος Μαζουλουξής

Κεντρικός αμυντικός

Ημερομηνία γέννησης: 1/5/1997

Προηγούμενη ομάδα: Lierse S

Παναγιώτης Λαδάς

Τερματοφύλακας

Ημερομηνία γέννησης: 26/8/1994

Προηγούμενη ομάδα: Oosterzonen (Γ’ Εθνική Βελγίου )

Χρήστος Μπατζιος

Κεντρικός αμυντικός

Ημερομηνία γέννησης: 15/10/1991

Προηγούμενη ομάδα: Lierse S

Κώστας Κυριακίδης

Δεξί μπάκ & Κεντρικός αμυντικός

Ημερομηνία γέννησης: 1/10/1993

Προηγούμενη ομάδα: Αγροτικός Αστέρας

Οι παραπάνω παίκτες αναμένεται αύριο να βρεθούν στο Ηράκλειο όπου και θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές νέων παικτών που θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ το οποίο θα αποτελείται από 23 παίκτες.

Η αναχώρηση της ομάδας μας για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24/8 στις 10 το πρωί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση