HomeHL-SportsΠήρε και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών ο Ηρόδοτος

Πήρε και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών ο Ηρόδοτος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί κέρδισαν με 1-0 την Α.Ε. Καραϊσκάκης

λλη μία κούπα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ηρόδοτος την Κυριακή, καθώς επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Καραϊσκάκης για το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε πανηγυρίσει μέχρι στιγμής την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, για να σηκώσει έτσι και τέταρτη κούπα στη φετινή σεζόν.

Αντίθετα, οι Αρτινοί δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας πάρει την προηγούμενη Κυριακή  το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα στο γήπεδο της Ελευσίνας, η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους Κρητικούς και συγκεκριμένα στο 35′ ο Φραγκουλάκης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, για να πιάσει το σουτ και να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Σιαράβα.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης απείλησε στο 50′ με άστοχη κεφαλιά του Καραγιαννίδη από καλή θέση, ενώ στο 54′ ο Μωραΐτης για λογαριασμό του Ηρόδοτου σούταρε και ο Σιαράβας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 65′ ο Μπεκατώρος για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση, για να πάρει τελικά τη νίκη και την κούπα ο Ηρόδοτος χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κοιλιάρας με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 72ο λεπτό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα της Άρτας βρήκε δίχτυα στο 80′ με τον Ζυγκερίδη, αλλά το γκολ δεν μέτρησε από τη στιγμή που καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ του παίκτη της Α.Ε. Καραϊσκάκης στον γκολκίπερ Λουτριώτη.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Παπανίκου (75′ Ευαγγέλου), Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης, Μπεκατώρος (75′ Γυφτοκώστας), Μαζιώτης (59′ Κουσίδης), Ζυγκερίδης.

HΡΟΔΟΤΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Προβυδάκης, Τσουμάγκας, Κεφαλούκος, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Μωραΐτης (87′ Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (72′ Μυλωνάς), Κοιλιάρας (90′ Παπαδάκης), Αχιλλέως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση