HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 30η αγωνιστική της Superleague

Τι πρόκειται να δούμε στην 30η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Του Ευθύμη Φασουλάκη

Σήμερα Κυριακή 30/4 , κλείνει η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Superleague , με την 30η αγωνιστική .

Τα παιχνίδια δεν έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον  , καθώς έχουν κριθεί τα πάντα όσον αφορά, τον πρωταθλητή , τα πλέι οφ και τον υποβιβασμό , αλλά μένει να κριθεί η τελική κατάταξη.

Ας δούμε μια παρουσίαση των παιχνιδιών της αγωνιστικής και μια πρόβλεψη για την έκβασή τους.

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής:  Στο κλείσιμο μιας πολύ κακή σεζόν για τους Αρκάδες , που ευτυχώς για αυτούς, δεν τους στοίχησε την παραμονή τους στην κατηγορία , υποδέχονται τον Ηρακλή στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Αστέρας θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη ,για να αφήσει μια γλυκιά γεύση στους οπαδούς του και να τερματίσει όσο το δυνατόν , ψηλότερα στην κατάταξη.

Ο Γηραιός , που με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ , κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία ,θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό του σερί και να κλείσει με θετικό πρόσημο την χρονιά που παρά τα προβλήματα , δεν τον οδήγησε σε υποβιβασμό.

Πρόβλεψη : 1

 

Ατρόμητος-Πλατανιάς : Δύο ομάδες , πάνω από τη μέση της βαθμολογίας , δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα για την σεζόν αυτή.

Ο Ατρόμητος , είχε μια μέτρια χρονιά  και μόνο στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος ,  κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή πορεία , θέλει την νίκη σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για ψυχολογικούς λόγους και μόνο.

Αυτόν τον στόχο έχει και ο εντυπωσιακός φέτος Πλατανιάς , που είχε μια πολύ καλή χρονιά , στην οποία έφτασε κοντά στα πλέι οφ  και θέλει να την κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα : Ο Δικέφαλος του Βορρά , ανεβασμένος , μετά την περιπετειώδη πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΠΑΟ , θέλει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στην έδρα του.

Η νίκη αυτή , θα είναι και για ψυχολογικούς λόγους χρήσιμη , αλλά και θα τον βοηθήσει να κρατήσει το προβάδισμά του ενόψει πλέι οφ .

Οι Φαίακες , που εξασφάλισαν , μάλλον ευκολότερα του αναμενομένου την παραμονή τους , στο αποψινό παιχνίδι , θα είναι καλεσμένοι στο πάρτι πρόκρισης του ΠΑΟΚ και δύσκολα θα πάρουν κάτι .

Πρόβλεψη :1

 

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ : Μια μάλλον αδιάφορη χρονιά , κλείνει για τον ΠΑΣ , με ένα σπουδαίο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι Γιαννιώτες , θέλουν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους, με καλή εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία.

Η ΑΕΚ , λοιπόν , έρχεται με ψυχολογία στα ύψη , από την επεισοδιακή πρόκριση επί του Ολυμπιακού και θέλει να κλείσει με νίκη την χρονιά για να αρχίσει τα πλέι οφ σε όσο το δυνατόν πλεονεκτική θέση.

Ποιοτικός ο ΠΑΣ στην έδρα του , σε φόρμα η ΑΕΚ , δύσκολη η πρόβλεψη για την τελική έκβαση του αγώνα.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Παναθηναϊκός –ΑΕΛ : Ο Παναθηναϊκός , πληγωμένος από τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ  , αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, στην τελευταία παράσταση , μπροστά στους οπαδούς του στην κανονική περίοδο.

Οι Πράσινοι , θέλουν την νίκη , για να ανεβεί η ψυχολογία τόσο των παικτών όσο και των οπαδών που καταρρακώθηκε μετά το 0-4 της Τούμπας , αλλά και για να τερματίσουν  σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ενόψει πλέι οφ.

Παρότι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες , είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην ΑΕΛ , που έσωσε την χρονιά και θα παραταχθεί στο παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό κίνητρο.

Πρόβλεψη : 1

 

Παναιτωλικός –Ολυμπιακός : Παιχνίδι γιορτή , θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο , καθώς ο Παναιτωλικός θα γιορτάζει την παραμονή του και το κλείσιμο της χρονιάς  , μπροστά στους οπαδούς του , ενώ ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν θα υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο για κανένα , οπότε δεν είναι ασφαλής οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Πρόβλεψη :1Χ2

 

Πανιώνιος – Λεβαδειακός :  Στη Νέα Σμύρνη , θα πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου για τον Πανιώνιο , στο παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Οι Κυανέρυθροι , θέλουν να κλείσουν  την κανονική περίοδο με νίκη , κάνοντας το καλύτερο κλείσιμο σε μια μαγική χρονιά , αλλά και για να μην μείνουν πίσω στην μάχη των πλέι οφ.

Και είναι το φαβορί για επικράτηση , καθώς αντιμετωπίζουν , τον ήδη υποβιβασμένο και απογοητευμένο Λεβαδειακό , που μετά από χρόνια , εκτός απρόοπτου , επιστρέφει στην Football League.

Πρόβλεψη : 1

 

Ξάνθη-Βέροια : Στα Πηγάδια , η Ξάνθη , αντιμετωπίζει την Βέροια , σε ένα παιχνίδι που και οι 2 ομάδες θα παρουσιαστούν απογοητευμένες και χωρίς κίνητρο.

Η Ξάνθη , παρά την καλή της πορεία όλη την χρονιά ,δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο της στην 5αδα και θέλει τουλάχιστον την νίκη απόψε για να κλείσει με γλυκιά γεύση την χρονιά.

Για την Βέροια , η γεύση θα είναι πικρή και με νίκη , καθώς υποβιβάζεται στην Football League μετά από 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας .

Πρόβλεψη : 1

 

Με αυτά τα παιχνίδια , πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου που θα βρει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή , ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ και Πανιώνιο στα πλέι οφ και Λεβαδειακό και Βέροια να υποβιβάζονται στην  Football League.

Μένουν τα πλέι οφ  όπου θα κριθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια , οπότε έχουμε πολλές μάχες να δούμε ακόμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση