HomeHL-9Στο επίκεντρο βαρυχειμωνιάς και πάλι η Κρήτη

Στο επίκεντρο βαρυχειμωνιάς και πάλι η Κρήτη

Με καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν καλά-καλά προλάβουν να λιώσουν τα χιόνια στις ορεινές περιοχές της Κρήτης, νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει το νησί τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για σφοδρό ψυχρό κύμα, που αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να εκδηλώνονται προς το τέλος της εβδομάδας και στην Κρήτη.

Από σήμερα και μέχρι τα Θεοφάνια ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος, με βροχές και νοτιοδυτικούς ανέμους να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Ωστόσο το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με χιόνια να εκδηλώνονται στα ορεινά και χιονόνερο με καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις, κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ψυχρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές τις ημέρες λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, σχηματίζεται παγετός στους δρόμους κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες της ημέρας.

Για το λόγο αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση