HomeΣΠΟΡΝίκη επί της Κ20 του Ολυμπιακού ο Κισσαμικός

Νίκη επί της Κ20 του Ολυμπιακού ο Κισσαμικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα έληξε 2-0 υπέρ της κρητικής ομάδας

Με νικητή τον Κισσαμικό και σκορ 2-0 έληξε η φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στην Κ20 του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας της Τετάρτης (31/8) πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με εν κινήσει σουτ του Βρουσάι στο 5ο λεπτό (άουτ), ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 8ο με σουτ του Σταθάκη (άουτ).

Ο Κισσαμικός ανέβασε την απόδοσή του και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κουρέλλα (σουτ στο 20’, απέκρουσε ο Αγγελόπουλος), Κίκε (πλασέ στο 21’, απέκρουσε ο Αγγελόπουλος), Σταθάκη (φάουλ στο 35’, η μπάλα άουτ).

Τελικά, το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό με κεφαλιά του Κίκε, έπειτα από σέντρα του Μάντζη, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία καλή φάση εκατέρωθεν (41’ άστοχη κεφαλιά του Ραπτάκη / 44’ σουτ του Βρουσάι που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης).

Το δεύτερος μέρος επεφύλασσε πολύ λιγότερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με σημαντικότερη το γκολ του Σταθάκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Θέου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο παίκτες του Κισσαμικού, οι Μάντζης και Παντελάκης, αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (60’ Γκέκας), Παγώνης (71’ Τσερκέζος), Ραπτάκης (56’ Παντελάκης), Σταθάκης, Κουρέλλας (88′ Φυντικάκης), Σελινιωτάκης (88′ Αντωνιάδης), Γκούμας (65’ Ενγκουέμ), Τιάγκο Σίλβα (63’ Πέεφ), Βλάχος, Κίκε (65’ Τσοντάκης), Μίλιτς (12’ Μάντζης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Μπέτσας (70′ Αμπάρα), Πανάγου, Βατουσιάδης (57’ Γιανναράκης), Τσιμπούκας, Λάμπρου (60’ Χρήστου), Κουγιός (46’ Ξενιτίδης), Μεγαρίτης (65’ Κηπουρός), Καπετζής, Βρουσάι, Τασιούλης (46’ Αντωνόπουλος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση