HomeΚΡΗΤΗΣτον ΕΛ.Γ.Α. Ηρακλείου ο Β. Κεγκέρογλου για τα προβλήματα του οργανισμού

Στον ΕΛ.Γ.Α. Ηρακλείου ο Β. Κεγκέρογλου για τα προβλήματα του οργανισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που προκλήθηκαν στην λειτουργία του ΕΛ.Γ.Α και περιγράφονται σε επιστολή των εργαζομένων προς την Διοίκηση του Οργανισμού, ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισκέφθηκε την περιφερειακή Δ/νση ΕΛ.Γ.Α Κρήτης και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι με ευθύνη της Κυβέρνησης καταργήθηκε το προηγούμενο καθεστώς μετακινήσεων για τους εργαζόμενους του ΕΛΓΑ με συνέπεια μεγάλες καθυστερήσεις στις εκτιμήσεις των ζημιών και μεγαλύτερο οικονομικό κόστος για τον οργανισμό.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, υστέρα από την απόφαση της Κυβέρνησης, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν επιτρέπουν στον οργανισμό να λειτουργήσει κατά τρόπο ορθό, όπως το έπραττε πριν από την νομοθετική ρύθμιση με την οποία καταργήθηκε η κάλυψη των εξόδων κατά την διεκπεραίωση του έργου των εκτιμήσεων.

Τα λεωφορεία, τα ταξί και τα ενοικιαζόμενα οχήματα δεν αποτελούν λύση και έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του κύρους και της αξιοπιστίας του ΕΛ.ΓΑ.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την λύση του θέματος έχει καταθέσει 5 φορές σχετική τροπολογία και η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να την κάνει αποδεκτή.

Ο κ.Κεγκέρογλου δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί άλλη μια προσπάθεια, σε ν/σ που συζητείται αυτή τη βδομάδα, πριν κλείσει η Βουλή, αφού τα πράγματα από το Σεπτέμβριο θα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση