HomeΣΠΟΡΓιώργος Βρέντζος: «Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί»

Γιώργος Βρέντζος: «Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινά μία νέα εποχή στον Εργοτέλη με τις εκλογές στον Ερασιτέχνη

Να αφήσει πίσω του την εφιαλτική φετινή χρονιά, την οποία δεν κατάφερε καν να ολοκληρώσει λόγω των πολλών προβλημάτων, θέλει ο Εργοτέλης.

Τη Μεγάλη Δευτέρα (25/4) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Ερασιτέχνη για την ανάδειξη νέας διοίκησης και ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος, Γιώργος Βρέντζος, κάλεσε τους οπαδούς των Κρητικών να σταθούν στο πλάι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Εργοτελίτες & Εργοτελίτισες,

Την προσεχή Δευτέρα, Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου, ο Εργοτέλης μας, ο ιστορικός και περήφανος Σύλλογος της πόλης του Ηρακλείου που αγαπάμε από μικρά παιδιά, αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Αφήνουμε οριστικά πίσω τα λάθη του παρελθόντος, παραμερίζουμε τις προσωπικές διαφορές κι αντιπαλότητες και προχωράμε μπροστά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Με σταθερά και σίγουρα βήματα, στηριζόμενοι αποκλειστικά στα δικά μας πόδια.

Σας καλώ όλους να είστε εκεί, στο ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ, στο σπίτι μας, για να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Εργοτέλης, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ, θ’ αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία κι αντίπαλο και σιγά-σιγά θα φτάσει ξανά ψηλά σ’ όλα τα επίπεδα, ψηλότερα από ποτέ άλλοτε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

Γιώργος Βρέντζος

Υποψήφιος Πρόεδρος ΓΣ Εργοτέλης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση