HomeΚΡΗΤΗΠαραδόθηκε στις αρχές ο δράστης του άγριου φονικού στο Καστέλι

Παραδόθηκε στις αρχές ο δράστης του άγριου φονικού στο Καστέλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη διάθεση των διωκτικών αρχών έθεσε εαυτόν πριν από λίγο ο φερόμενος ως ο δράστης του άγριου φονικού στο Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Πριν από λίγο, ο 55χρονους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οποίου οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προκειμένου να παραδοθεί.

Ο 55χρονος, χθες το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Μπιτζαριανού στο Καστέλι, είχε έντονη φραστική διαμάχη με το 58χρονο θύμα της δολοφονίας, παρουσία δύο ακόμη ατόμων. Η αφορμή που προκάλεσαν τον καυγά στάθηκαν οι κτηματικές διαφορές των δύο ανδρών, οι περιουσίες των οποίων γειτνιάζουν.

Τα πνεύματα όμως οξύνθηκαν και η τραγωδία δεν άργησε να επισυμβεί. Ο 55χρονος έβγαλε το περίστροφό του και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 58χρονο κτηνοτρόφο τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΕΛΑΣ

Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στην οποία επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Συνελήφθη, σήμερα (23.03.2016) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 58χρονου ημεδαπού( Σχετικό Δελτίο Τύπου 23.03.2016).

Επιπλέον ο 55χρονος πυροβόλησε ανεπιτυχώς, σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος ήταν μαζί με τον 55χρονο στο περιστατικό.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι ο 55χρονος παραδόθηκε  αυθορμήτως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 55χρονο και τον 31χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση